Vi tilbyder

Tandbehandling med tilskud fra sygesikringen koster det samme på vores klinik som på alle andre klinikker i Danmark . Det drejer sig om almindelig undersøgelse , tandrensning, tandrodsrensning, udvidet tandrensning og bitewings (røntgen) i forbindelse med regelmæssige undersøgelser samt diverse enkeltfladede plastfyldninger på fortænder og hjørnetænder.

Almindelig tandpleje

Til den daglige vedligeholdelse af tænderne bør man altid børste tænder og bruge tandtråd. Kommer man regelmæssigt, er det muligt at opdage og bremse tandsygdomme på et tidligt stadie. Det er forskelligt fra patient til patient hvor regelmæssigt man skal til tandeftersyn. For nogle, især unge mennesker, er det nok at komme 1 gang om året, mens andre har behov for at komme hver 3. eller 6. måned.

Paradentose

Paradentose er en betændelse i tandens støttevæv. Symptomerne kan være, at tandkødet bløder ved tandbørstning, bliver rødt, hævet og ømt eller tænderne løsnes . Måske har du isninger ved koldt og varmt. Folk i alle aldre kan få paradentose, men især folk over 40 år og rygere. Vi laver en grundig undersøgelse og registrering af paradentosens omfang. På baggrund af undersøgelsen foretages paradentosebehandlingen af vores tandplejer og ved alvorlige tilfælde kan det være nødvendigt at din tandlæge foretager en mindre paradentose operation . Det er vigtigt at henvende sig ved mistanke om paradentose, da man i værste fald kan miste tænder ved denne sygdom.

Plastfyldninger

I dag anvender man primært plastfyldninger i tænder, der har været udsat for cariesangreb. Det vil sige, at hvis man har et hul i en tand eller en knækket tand, kan dette repareres med en plastfyldning. . Hos os anvender vi kun plast, som er udviklet med stor styrke, og fungerer på samme både som amalgam (sølvfyldning) Vi arbejder med mange farver, således at det er muligt at fremstille fyldninger, der oftest kommer til at ligne din egen tand.

 • Plastfyldning lille kindtand (præmolar ) 1 flade: Fra Kr. 1.042,00,-
 • Plastfyldning lille kindtand ( præmolar ) 2 flader Fra Kr. 1.350,00,-
 • Plastfyldning lille kindtand ( præmolar ) 3 flader Fra Kr. 1.572,00,-
 • Plastfyldning stor kindtand ( molar) 1 flade Fra Kr. 1.277,00,-
 • Plastfyldning stor kindtand ( molar). 2 flader Fra Kr. 1.522,00,-
 • Plastfyldning stor kindtand ( molar) 3 flader Fra Kr. 1.857,00,-
 • Stor Plastfyldning/ plastkrone Fra kr. 2195,00,- til kr. 2350,00,-

Rodbehandling

En rodbehnadling kan være nødvendig hvis et cariesangreb går helt ind til nerven i tanden eller hvis den som følge af en tandskade er blotlagt eller død. Vi udfører rodbehandlinger efter de nyeste behandlingsmetoder og disse udføres selvfølgelig under lokalbedøvelse, således at du får smertefri behandling.

 • Rodbehandling første kanal Kr.1454,00,- Følgende kanaler. Fra Kr. 1.100,00

Kroner og broer

Kroner:
Hvis du har en defekt tand, som det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning, så den kan holde, er det nødvendigt med en krone. Den vil gøre tanden mere holdbar og skal sikre, at tanden ikke knækker, så du derved risikerer at miste tanden.

Broer:
Hvis man har mistet en eller flere tænder, kan de erstattes ved bro-behandling. Ved en bro forstås, at tilstedeværende tænder eller implantater anvendes som bropiller. Mellem bropillerne kan et mellemled “hænges op” som erstatning for de manglende tænder. Denne form for tanderstatning hører til fast protetik, hvilket betyder, at broen sidder fast i munden og ikke kan tages ud.

Læs mere om vores tekniker Judith Olsen

 • Krone af metal med påbrændt porcelæn Fra Kr. 6.855,00,-
 • Fuldkeramisk porcelænskrone Fra Kr. 6.625,00,-
 • Guldkrone/ finerkrone Fra Kr. 6.949,00,-
 • 3-leddet metalkeramikbro Fra Kr. 20.565,00,-

Operative indgreb

Vi udfører mindre operative indgreb, som for eksempel operativ fjernelse af visdomstænder, rodspidsamputationer samt paradentoseoperationer. Ved komplicererde tilfælde henvises til specieltandlæge indenfor Tand-, Mund- og kæbekirurgi.

 • Operativ fjernelse af tand ( ikke ekstraktion) Fra Kr. 1.375,00,-
 • Operativ fjernelse af visdomstand ( ikke ekstraktion) Fra kr. 2750,00,- til kr 3675,00,-
 • Lokalbedøvelse. Fra Kr. 341,00,-

Tandimplantat

Klinikken har indgået et samarbejde med tandlæge Ulrik Nørgård som har specialiseret sig i kirurgi og implantatindsættelse. Han vil behandle vores patienter på klinikken. ca en gang i kvartalet

Et tandimplantat fungerer som en kunstig tandrod og kan sættes ind, hvor du mangler en tand. Ovenpå selve implantatet fæstnes en kunstig tand, der ikke kan skelnes fra dine øvrige tænder. Hvis det er aktuelt med et tandimplantat kan du få genskabt dit tandsæt og vi sørger for en grundig rådgivning, inden du beslutter dig.

Indsættelse af selve implantatet foregår efter henvisning fra os til en specialtandlæge. Vi fremstiller derefter selve kronedelen.

Delprotese

En delprotese er en erstatning af en eller flere tænder monteret på en bøjle af enten acryl, stål eller begge dele. Delprotesen sidder fast på nabotænder med små kroge og hager og er aftagelig – den kan nemt fjernes fra munden. Delproteser bruges til at erstatte mistede tænder.

 • Delprotese / unitor med støbt stel inkl. bøjler og tænder Fra Kr. 13.332,00,-

Helprotese

Hele tandproteser er det, man i gamle dage kaldte et gebis. Her erstattes alle manglende tænder med akryltænder – fastsiddende i lyserødt akryl – som til forveksling ligner tandkød. Den hele tandprotese sidder fast ved hjælp af det naturlige vakuum, der dannes mellem protese og gumme. Tænderne kan udformes og placeres, så protesen ser naturlig ud.

 • Helprotese pr. kæbehalvdel Fra Kr. 10.081,00,-

Tandblegning

Med en kosmetisk tandblegning kan du genoprette tændernes farve eller opnå en lysere tone uden at gå på kompromis med tandsundheden. Vi anvender udelukkende de mest veldokumentede blegemetoder, nøje udvalgt fra den højeste kliniske forskning indenfor området. Her på klinikken bruger vi hjemmeblegning, hvor du får fremstillet individuelle blegeskinner. Resultatet er meget holdbart, men såfremt du ved senere lejlighed ønsker at genopfriske blegningen, skal du blot investere i en blegegel, da skinnerne kan genbruges.Tænder, som er blevet rodbehandlede, kan tage en brunlig eller grålig misfarvning. Man kan i sådanne tilfælde ofte opnå en god effekt med en intern blegning.

 • 1 skinne Kr. 2.072,00,-
 • 2 skinner Kr. 3.592,00,-
 • Blegegel Kr. 654,00,-

Bideskinne

Mange mennesker lider af tandpres eller skæren tænder om natten. Dette kan resultere i hovedpine og smerter fra tyggemusklerne, som oftest er lokaliserert til ansigtsmuskulaturen, tindingeregioner eller resulterer i nakkeømhed. Dette kan oftest afhjælpes ved, at man sover med en refleksfrigørende bideskinne om natten. En bideskinne kan samtidig forebygge eller standse eventuel nedslidning af tænderne. Der kan derfor være meget at vinde ved at benytte bideskinnen. Bideskinnen bliver individuelt fremstillet, og kan være af enten en hård eller blød udgave.

 • Bideskinne inklusiv tilpasning og opfølgning Fra Kr. 3.632,00,-

Apnøskinne/snorkeskinne

Ca. 15-20% af alle voksne danskere lider af søvnapnø, som betyder snorken med vejrtrækningspauser.
Dette giver flere forskellige symptomer blandt andet udtalt træthed i dagtimer, dårlig søvn som medfører irritabilitet, koncentrationsbesvær, hukommelsesbesvær og følelsen af aldrig at være udhvilet.
Første valg til behandling af søvnapnø er ofte at sove med en CPAP, som er en maske, der dækker næsen. Denne maskine trives mange dog ikke med.
En snorkeskinne er en rigtig god alternativ behandling af søvnapnø. Vi fremstiller primært OSS-skinnen, som er udviklet af Odense Universitetshospital. Vi kan dog også fremstille andre typer af snorkeskinner, men planlægger dette udfra den enkelte patient.

 • Pris Fra Kr. 4.845,00 - 6.850,00,-

Eftersyn og tandrensning

 • Pris Fra Kr. 386,54,-

 

Der tages forbehold for manglende opdatering af priserne.