Hvad siger patienterne?

Heidi Palmqvist Christensen

Tandlægerne i Trekronergade er utrolig dygtige, opmærksomme og imødekommende. De og resten af personalet er meget interesserede i hvordan man har det og spørger ind til, hvad der er sket i ens liv siden sidste besøg. Det skader heller ikke, at have de mindste fra familien med til tandlægebesøg, da både børn og personale er meget begejstrede for at hilse på hinanden. Klinikken har været et fast holdepunkt i mange, mange år . Mine forældre gik hos den tidligere ejer, men da Camilla og Winni overtog klinikken flyttede hele familien inkl. jeg med over . Jeg fortryder bestemt ikke min flytning fra skoletandlægen før tid - det har reddet mine tænder. Generelt gør atmosfæren på klinikken og det søde personale det til en positiv oplevelse for alle i familien at være på klinikken . Store som små -:)

 

Jonna Skourup Christensen

Jeg er kommet her i Tandklinikken i ca 59 år. Altid har jeg fået en god behandling . Altid er det muligt at komme til akut, hvis man har knækket en tand. Ja nogle tandlæger har jeg "slidt op", men de nuværende tandlæger og staben kan jeg kun sige, altid har været venlige, altid med et dejligt smil og en god snak om alt.

De er bestemt værd at anbefale, hvilket jeg gør med glæde.

 

Maria Rønnei

Jeg har altid været super glad for at komme på Tandklinikken i Trekronergade. Her bliver man mødt med åbne arme af et glad og smilende personale. Der er altid tid til snak eller akutte tandproblemer. Når min tandlæge tjekker tænder, renser eller fjerner tænder (visdom), føler jeg altid en tryghed, ved det hun gør.

De er helt bestemt værd at anbefale - hvilket jeg hermed vil gøre med glæde.

 

Rita Nielsen

Jeg er glad for at jeg har tandlæge hos tandlægerne i Trekronergade fordi: Min tandlæges faglighed er i top. Hendes altid glade positive og engagerede væsen gør, at jeg føler mig rolig og afslappet i tandlægestolen. Hun er god til at informere om, hvad hun foretager sig, når hun behandler, det giver mig en tryghed. Atmosfæren på klinikken er rar og behagelig.

Hvis du tænker at skifte tandlæge eller lider af tandlægeskræk, så kan jeg varmt anbefale, at du prøver en tur i stolen hos min tandlæge.

 

John og Anette Kristensen

Smilet! Det er det første vi ser hos hinanden, derfor er det vigtigt med den fine kompetente behandling, vi altid får hos vores tandlæge og hendes personale. Ofte får den ene af os en tid ved tandplejeren, og den anden hos tandlægen, sådan at vi er færdige på samme tid og hurtigt kan komme videre med dagens mange gøremål.

Tak for mange fine behandlinger gennem alle de år vi har kendt hinanden. Tak for alle de smil vi får hos jer.

 

Mah Jabeen Ashiq

Jeg fik anbefalet klinikken af en veninde, da jeg endte med at få tandlægeskræk efter at have prøvet omkring 10 forskellige tandlæger. Siden jeg kom her, har jeg ikke prøvet andre tandlæger. Jeg har overvundet min tandlægeskræk og er blevet super glad for at gå hos en tandlæge, hvor man bliver taget godt imod og sagt pænt farvel til med et stort smil og varme.

Jeg føler mig tryg hos min tandlæge, fordi jeg ved, at jeg vil få den bedste og mest fair behandling, både når det gælder tænderne og pengepungen.

 

 

Jacob Benediktson

Min tandlæge er en fantastisk tandlæge og et dejligt menneske. Jeg føler mig altid tryg og i behagelige rammer når jeg er til tandeftersyn eller skal have ordnet noget med mine tænder.

 

Anne-Birgitte Holst

Jeg er yderst tilfreds med at komme på denne klinik og er meget tryg ved at lade Tandlæge Camilla Egstrand vedligeholde mine tænder. Jeg har aldrig været glad for at skulle til tandlæge, men efter mødet med Camilla og "kompagni" rører det mig ikke mere. Jeg har i ca. 19 år haft Sjøgrens syndrom, en sygdom der er hård ved tænderne. Min tidligere tandlæge mente, at jeg selv skulle søge om tilskud til tandbehandling. Allerede første gang jeg var hos Camilla, gik hun uden min opfordring i gang med at ansøge om tilskud, det er jeg meget taknemmelig for! Klinikken er behagelig at komme på, jeg føler mig velkommen hver gang og mødes altid af en hyggelig, positiv, glad og kompetent ånd.

 

Niels Pedersen

For mig er en tandlæge en tillidssag, og denne tillid har varet siden 1995.

 

Mogens L. Kristensen

Et rart sted at komme, hvor man føler sig velkommen. Samtidig har Tandlæge Winni Sonne en sjælden evne til et smil på læben og en venlig bemærkning.

For mig har Winni´s udstråling været med til at fjerne min tandlægeskræk.

 

Ketty Skjoldbæk

Et rigtigt dejligt sted at gå. Alle på klinikken virker meget beroligende på én, så hvis man er nervøs falder man til ro, så snart man sætter sig i tandlægestolen. Alt personale er meget venlige.

Det er rigtig dejligt. I øvrigt har jeg gået her på klinikken i 67 år.

 

 

Knud-Erik Jensen, Rørvig.

Jeg bor i Rørvig og har 214 km i bil tur/retur til min tandlæge Camilla Egstrand. Nu vil de fleste sige: "er der ikke en tandlæge noget nærmere?" Dertil kan jeg kun give dem ret, det er der ganske vist. Men for mig såvel som for andre, der skal til tandlæge, handler det jo om tillid og stor ekspertise. Tandlægeskræk som jeg før har lidt af, kender jeg slet ikke til idag. Der er en rar atmosfære på klinikken med dæmpet musik. En munter og hyggelig "small talk", hvor Camilla kommer ind på emner, som handler om alt andet end det, der snart skal ske, får de sidste nerver, hvis der er nogle tilbage, helt væk. Herefter er der kun tilbage at få aftalt ny tid.

 

 

Aina Mortensen, Bornholm

MIN tandlæge? Winni Sonne, naturligvis, og ingen andre! Jeg tager gerne en tur fra Rønne til Valby - for der bor verdens bedste "tand-doktor" - blid, sød og dejlig! Mange års tandlægeskræk er afløst af tillid og tryghed. Og mit liv blev positivt forandret, da Winni forstod, at mine fortænder var en psykisk belastning. VIPS - og så blev jeg tryllet om til én, der turde smile igen! Og det er mine egne fortænder og ikke gebis!