Aktuelt

Er du ny patient?

Vi har i øjeblikket åbent for tilgang for nye patienter. Da vi gerne vil lære dig bedre at kende, er det en god ide at møde 5 min. før, hvor vi vil bede dig udfylde et standardskema omkring almene forhold samt helbred. Såfremt du tager medicin, bedes du venligst medbringe en liste over denne. Vi rekvirerer journalmateriale samt røntgenbilleder fra eventuel tidligere tandlæge, medbring evt. adresse på denne. Medbring endvidere sygesikringsbevis. Nye patienter skal betale kontant eller med dankort ved første besøg. Skal der igangsættes større behandlinger, som ikke kan færdiggøres første gang, skal der lægges et acontobeløb på kr. 500,00.

Gør det ondt?

Det spørgsmål stiller mange mennesker før tandbehandlingen. Svaret er, at man i langt de fleste tilfælde kan undgå smerte ved anlæggelse af en effektiv bedøvelse. Vi starter derfor ikke behandlingen, før vi har grønt lys fra dig, om at du er smertefri, og vi tjekker løbende under behandlingen om du stadig er smertefri. Ubehag ved lydene af vores instrumenter kan oftest afhjælpes ved brug af vores Ipod - musik i ørene - hvor vi har et stort udvalg af forskellige musikgenrer. Derudover er det vigtigt for dig at vide, at vi - såvel tandlægen som klinikassistenten - er meget opmærksomme på dit ve og vel under behandlingen.

Smerte ved plastfyldninger

Mange mennesker oplever lidt smerte eller ubehag efter en nylagt plastfyldning, dette er imidlertid helt almindeligt, og smerterne forsvinder normalt efter en kortere periode. Enkelte vil dog opleve et længere forløb med smerte / symptomer efter plastbehandling, men også disse smerter aftager med tiden for tilsidst at forsvinde helt. Det er meget almindeligt at tænderne kan være ømme efter en ny plastfyldning. Hvis dette har store gener med sig, er det altid en god ide at opsøge din tandlæge, hvis man er i tvivl.

Danske kroner & broer

Her på klinikken i Valby, Trekronergade 1A, bruger vi kun danske teknikere til vores guld og porcelænskroner, samt broer.

Læs mere om vores tekniker Judith Olsen

Betalingsbetingelser

Vi ser gerne afregning på klinikken, enten kontant eller med Dankort. Det vil dog også efter aftale være muligt at medbringe regning på udført behandling til senere betaling. Ved større behandlinger kan der efter aftale med behandlende tandlæge indgås en afdragsordning.

Ved afbud

Afbud skal helst meddeles dagen før eller senest 2 timer før behandling. Ved gentagende udeblivelser faktureres et honorar i henhold til sygesikringsoverenskomsten.

Parkering

Der er gratis tre timers parkering i Trekronergade , husk dog at stille P- skiven.