Vores hyggelige tandlægeklinik i Valby

Tandklinik i Valby

Tandklinikken i Valby ejes af tandlægerne Winni Sonne og Camilla Egstrand.

På Tandklinikken i Valby er vi åbne og imødekommende over for alle vores patienter. Vi har høj faglighed og mange års erfaring på tandklinikken.

Vi rådgiver til den bedste behandling

Vi tilbyder alle former for behandling, og vi rådgiver dig om, hvilke tandbehandlinger der skal foretages nu, og hvilke der på sigt bør udføres.

På vores tandklinik i Valby har vi fokus på tandlægeangst og gør meget for, at vores patienter bliver mødt med både forståelse og omsorg.

Vores tandklinik i Valby tilbyder alle behandlinger indenfor almindelig tandpleje som fyldninger, paradentose behandlinger, krone- bro behandlinger, rodbehandlinger samt mindre operative indgreb som kirurgisk fjernelse af visdomstænder samt rodspidsoperationer. Derudover tilbyder vi henvisning og rådgivning indenfor  implantater og tandregulering. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god og tryg oplevelse, hver gang de kommer hos os, og vi vægter god dialog med patienterne højt.

Tandklinik med hyggelig atmosfære

Vores tandklinik i Valby lægger vægt på en god, hyggelig og afslappet atmosfære. Mange af vores patienter er kommet på klinikken i mange år, og det har givet os en bred aldersgruppe, der regelmæssigt besøger vores klinik. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du vælger os som din tandlæge.

Vores tandklinik i Valby bygger på tillid, og vi arbejder hver dag på at skabe et tillidsfuldt og trygt forhold til vores patienter.

Vi tilbyder dig den bedste service, uanset hvilken behandling du skal have.

På vores tandklinik i Valby sikrer vi dig altid Smukke Smil.